Marketeer gezocht

15 december 2020 Uitgeverij jan van Arkel is een kleine zelfstandige uitgeverij, gericht op duurzame, ecologische onderwerpen – en dat al sinds 1974. De belangstelling voor ecologie en groen neemt toe en we zij volop in ontwikkeling. Dat geldt ook voor de marketing, om de huidige marketing instrumenten volop te benutten. Daarenboven zijn we bezig met een rebrandings traject, dat in 2021 zijn beslag zal krijgen.

De uitgeverij zoekt een marketeer freelance, 10-15 uur p.w., per direct

Als marketeer zul je de spin in het marketing web zijn. Het marketing plan dat er ligt zul je uitvoeren, aansturen, en (op termijn) ook op strategisch niveau verder uitbouwen. Je hoeft niet alle tools tot in de puntjes te beheersen (daartoe kun je ook gebruik maken van verschillende experts), maar je hebt wel zicht op welke pakketten en mogelijkheden er bestaan, begrijpt en onderzoekt hoe iets kan worden verbeterd. Als coördinator ben je verantwoordelijk voor het initiëren en de aansturing van de plannen. Nadruk zal liggen op social media, nieuwsbrief en website.

Content management zal een groot onderdeel van je taak zijn, die je wel zelf zult uitvoeren. Daartoe heb je een vlotte, eigentijdse pen en heb je gevoel voor beeld. Je hebt handigheid in een grafisch programma, bijv photoshop , INDD, of ander Adobe pakket.

Daarnaast ben je bekend met de verschillende groene discussies. Je hebt hier een persoonlijke, intrinsieke belangstelling voor, volgt nieuws, initiatieven en organisaties (of je hebt daar ambitie toe). Het kan haast niet anders dan dat je bepaalde groene aspecten ook toepast in je eigen leven, al heb ik daar niet direct een oordeel over.

Uitgeverij Jan van Arkel is een eenmanszaak en werkt in nauwe samenwerking met een aantal vaste zelfstandigen. Allemaal met de overeenkomst dat het keien in hun vak zijn, zelfstandig en pro-actief werken, én groene bagage hebben.

Heb je zin binnen deze setting jouw eigen free lance plek *) te nemen? Stuur me een korte mail met relevante informatie of bel voor vragen. Ik zie uit naar je reactie.

*) De uitgeverij ontwikkelt zich goed en er kan op termijn ook ruimte komen voor meer uren, of eventueel een compagnonschap.

Heleen Gierveld, heleen.gierveld@janvanarkel.nl, 06 16 426 440
kantoor: Hooghiemstraplein 32, 3514 AX Utrecht 

bloemetje-oranje

Uitgeverij Jan van Arkel
ClubGroen
Hooghiemstraplein 32
3514 AX Utrecht

info@janvanarkel.nl

De groeneboekenshop.nl is opgezet en een zustersite van Uitgeverij Jan van Arkel.

www.groeneboekenshop.nl

www.i-books.nl

Volg ons op