Ontvang gratis twee Broodbakrecepten uit het boek Oude granen, nieuw brood

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Oude granen, nieuw brood Recepten

De geur van versgebakken brood

We kennen allemaal de geur van versgebakken brood. Maar ken je ook de verschillende granen waar je broden mee kunt bakken?

Het boek 'Oude granen, Nieuw brood' staat bol van informatie over granen – rogge, rivet, tarwe, spelt en pseudogranen (glutenvrije granen als boekweit). Het vertelt hun geschiedenis, hun eigenschappen, hoe daar meel van wordt gemalen en vooral hoe je daar die heerlijk geurende verse broden van bakt. Broden van rijke granen, en louter pure ingrediënten. En die een lange rijstijd hebben zodat de smaakontwikkeling optimaal is. Dat is het nieuwe brood.

Het boek bevat ruim 60 recepten, afkomstig van een scala aan ervaren bakkers Zij laten zien dat er vele manieren zijn om puur brood te bakken.

Wil jij een voorproefje ontvangen van deze broodrecepten? Stuur ons je e-mailadres en je ontvangt per omgaande twee mooie, originele recepten. Plus een aantal broodbaktips van de auteur.

Voor je het weet geurt jouw huis naar het gistbrood dat op steen is gebakken of naar de cranberry-vruchtenbol (lekker met kerst!).

Disclaimer: De auteurs nemen geen verantwoording voor de gevolgen van je aanvraag - als je eenmaal de smaak te pakken hebt, wil je alle recepten uit het boek proberen. 

Foto's: Theo Jennissen
Foto's: Theo Jennissen
bloemetje-oranje

Uitgeverij Jan van Arkel
Hooghiemstraplein 32
3514 AX Utrecht

info@janvanarkel.nl

De groeneboekenshop.nl is de webshop van Uitgeverij Jan van Arkel.

www.groeneboekenshop.nl

Volg ons op